Over ons

DRUKKERIJ JOACHIMSTHAL

trouwkaarten • geboortekaarten • uitnodigingen

letterpress-foliedruk-offset-paramount-press-en-preeg
letterpress-foliedruk-offset-paramount-press-en-preeg

Letterpress, foliedruk, offset, paramountpress en preeg

Letterpress, foliedruk, offset, paramountpress en preeg zijn technieken die we bij Drukkerij Joachimsthal uitvoeren.

Drukkerij Joachimsthal was vanaf 1954 tot 2019 gevestigd in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Vanaf 2019 tot heden in de Kerkstraat te Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in offset, letterpress / boekdruk, foliedruk, preegdruk en paramountdruk.

U kunt bij ons terecht voor o.a. geboortekaartjes, huisstijl en rouwdrukwerk. Voor klassiek drukwerk maken wij gebruik van een eigen zetterij en pers. Geboortekaartjes met strikjes worden met de hand gestrikt.

Het drukwerk wordt vervaardigd op hoogwaardig papier. Er is keuze uit een ruime sortering papier, o.a. oud-hollands.
U kunt in onze winkel ons assortiment bekijken aan de hand van gemaakt drukwerk.

Ook het aanleveren van eigen opmaak is mogelijk. Wij maken gebruik van geavanceerde opmaakprogramma’s voor het vervaardigen van uw drukwerk.

Wij maken op verzoek digitale proefdrukken. Voor full-colour drukwerk kunnen wij een afdruk op papier leveren ter controle. Aangezien kleuren altijd afwijken op het scherm is het van belang de kleuren goed door te bespreken bij ons in de winkel. Wanneer er onverhoopt wordt besloten door klant de door ons opgemaakte proefdruk niet te laten drukken brengen wij opmaakkosten in rekening.

 

Drukkerij Joachimsthal is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen van ons werk op de site. Deze staan er ter illustratie.